Странице

субота, 17. мај 2014.

ЕКОНОМИЈАДА

Уторак 27.05.2014. 18 часова
После одлагања Економијаде, нови термин одржавања заказан је за сутра, 28.5.2014. са почетком у 19 часова у просторији зборнице школе. Извињавамо се што сада радимо овако на пречац, али то је једина могућност, с обзиром на ситуацију.

Убрзо ћу објавити и линк са пријавом за учествовање. Молим вас да капитен екипе попуни упитник, како бисмо што ефикасније одрадили посао до краја.

Пријавни упитник

Срећно!


Важно обавештење:
Економијада се одлаже до даљњег због ванредне ситуације у земљи. О даљим дешавањима бићете благовремено обавештени.


Поводом обележавања 75 година од оснивања Економско-трговинске школе из Крушевца, у петак 23.05.2014.године, у наставничкој зборници, са почетком у 18 часова, одржаће се Прва Економијада- квиз у знању из економских предмета.


Заједнички циљ нам је да учинимо економску науку занимљивијом и што више приближимо неким новим генерацијама. На такмичењу учествује 6 одељења, са тимовима од по 3 ученика. Питања ће бити из предмета пословне економије, основа економије и рачуноводства. Квиз ће се састојати из 3 целине и одговори на питања биће временски ограничени. За победнике такмичења обезбеђене су новчане награде. Позивам и социјалне партнере да се придруже овом догађају.
Дођите да заједнички подржимо знање.Организатори Економијаде
Све остале информације биће објављене као додатак овом посту.

Нема коментара: